torsdag 1. september 2011

Gjestedesigner hos Kort o Mania!

Hei, så koselig at du stakk innom her hos meg!
Nå i september er jeg så heldig å få være gjestedesigner hos Kort o' mania.
I deres utfordring #46 vil de se bånd. Her ser dere kortet jeg har laget!
Både mønsterpapir og stempel er fra Magnolia. Jeg har fargelagt med Distress ink. refill.Har kuttet en hvit "pakke" med mine nye Spellbinders og satt en stor sløyfe på den. Sommerfuglen er fra Kort & Godt og er embosset med hvitt , farget med rosa stempel og belagt med glitterlim. Har også litt glitterlim på blomstene og motivet! Synes dessverre ikke så godt på bildet!Her ser dere baksiden av kortet. Samme mønsterpapir og jeg har sydd med symaskinen her også!Takk for at du tok tid til å stikke innom her! Legg gjerne igjen et spor etter deg, da blir jeg glad!

3 kommentarer:

 1. Så nydelig dette kortet var :) Og masse fint ellers i bloggen din. Har lagt meg til som følger, for det dukker nok opp mer inspirasjon fra deg.
  Ha en fin helg.
  Klem, Therese.

  SvarSlett
 2. Gratulerer som gjestedesigner. Har lagt inn mitt bidrag der i dag :) Et nydelig kort du har laget. Likte fargene veldig godt. Takk for dine koselige kommentarer i min blogg. Det betyr mye :)

  SvarSlett
 3. Grattis som gjeste designer. Morro å oppdage bloggen din, her har jeg ikke vært før. :) Vakkert kort. Nå skal jeg snoke rundt i resten av bloggen din. ;)
  Klem Fra Mona

  SvarSlett