lørdag 17. april 2010

Ukens utfordring hos Kreativ Hobby - Pasteller

Jeg har forsøkt meg på ukens utfordring hos Kreativ Hobby. Som alltid skal det være minimum et stempel fra Kreativ Hobby på forsiden, pluss at det denne uken også skal inneholde minimum tre pasteller. Her ser dere kortet som jeg har laget. Har "liftet" meg selv. Ja jeg har laget flere slike blomsterkort tidligere og de blir alltid tatt godt i mot. Jeg har brukt Bazzill, mønsterpapir fra Flair designs, blomsterstempler fra Kreativ Hobby, swirle fra papirgleder.no , et par sommerfugler + bling. Blomstene har jeg laget ved å embosse med klart pulver, fargelegge med akvarellblyanter og klippe ut. Noe av de er festet med 3d-puter. Bladene er QK.
Takk for hyggelige kommentarer, det er alltid koselig. Må skjerpe meg og bli flinkere til å kommentere selv også, men det var den tiden da!! Ser jo ikke akkurat mye bedre ut, for med våren kommer enda mer arbeid, hagen skal jo også opparbeides!
Ha en fortsatt fin lørdag! Jeg tar kvelden snart, er utslitt etter en laaaaang dag ute!

3 kommentarer:

 1. Virkelig vakkert :-) En søt blomsterkrans du har laget.
  Kos deg i hagen, en herlig tid, våren.
  Klem Guro

  SvarSlett
 2. Nydelig kort, i flotte pasteller:) Ble i skikkelig vårstemning av å se det.. Skjønner godt at disse korta blir godt mottatt:)
  Klem Hege.

  SvarSlett
 3. Så flott med blomsterkransen, nydelig kort :)

  SvarSlett