søndag 28. mars 2010

God påske!

Utfordring #3 hos Nordsaltens Hobbyklubb har temaet påske og i dag har jeg laget et lite påskekort! Det er min mormor som skal få det, hun blir 97år i mai og bor på aldershjem. Håper at hun setter pris på en liten oppmuntring i hverdagen! Får jeg det i posten i morgen bør det rekke frem i tide!

Jeg har brukt restepapirer, bånd, og knapper. Blomstene har jeg laget ved å stemple i gult og lilla med stempler fra Hero Arts, deretter er det stukket ut med rerto flower-punchen. Tekstempel fra Kort & Godt. Montivet er et digi-stamp, fra Pollycraft! Fragelagt med akvarellblyanter!

Takk for at dere stakk innom her! Ønsker dere alle en rktig god påske! Jeg har fortsatt to arbeidsdager igjen før jeg tar påskeferie!

onsdag 24. mars 2010

Sukkersött # 77, Blått og grønt uten blomster

Jeg har forsøkt meg på ukens utfordring hos Sukkersött. Et lite gutte kort ble det fra meg!
Har brukt papirer fra Treehouse Memories, stempel fra Magnolia, chipboard stjerne og hjerte, charm, bånd og et par knapper. Takk for at du stakk innom her hos meg! Ha en fortsatt fin onsdag!

søndag 21. mars 2010

Utfordring - Oransje, hos Kreativ Hobby

Her er et bidrag fra meg til ukens utfordring hos Kreativ Hobby. Kortet skal ha hovedfarge oransje og inneholde et stempel fra Kreativ Hobby på forsiden.Jeg har brukt Oransje Bazzill Bling, mønsterpapir fra My Mind Eyes, tekst stempel fra Kreativ Hobby, blomst fra Ladybug and friends, bling, halvpærler og raindrops.
Kortets innside. Blomsten er klippet ut fra mønsterarket.

Dette er kortets bakside.
Takk for at du stakk innom her hos meg! Jeg blir utrolig glad for alle kommentarer! Takk takk!
Ha en fortsatt fin søndag!

fredag 19. mars 2010

Utfordring #3 på Scrappekammeret

Jeg har forsøkt meg på et kort til Scrappekammerets utfordring #3, "la deg inspirere av Scrappekammerets farger svart/hvitt. Jeg har brukt hvit og svart Bazzill, sort penn, en brads og en halvperle, blomsterknapper, broderigarn. Stempel fra Hero Arts. Blomstene har jeg laget ved å stemple med samme stempel før jeg har trykket de ut med retropunch.
Tekststempel og "hjørner" fra Ladybug and Friends. Borderpunch fra Martha Stewart.

Takk for at du stakk innom her hos meg! Ha en hyggelig helg!

mandag 8. mars 2010

Invitasjoner

Så ble jeg heldigvis ferdig med invitasjonene, alle ble levert i dag!
Ja vi tviholder på vinteren en uke til! Utrolig deilig med sol og varmegrader om dagen, men på søndag blir det feiring av 7års bursdag, og som dere kanskje forstår skal den feires ute!
Det blir aking og kanskje noen konkurranser, guttene digger jo å være ute, og vi er strålende fornøyd med å slippe kaoset inne! Gleder meg jeg, pleier å fungere utrolig bra, dette blitt fjerde gang med utebursdag for vår del!


Her ser dere invitasjonene jeg har laget i anledning dagen! Stempelet er fra Penny Black, har fargelagt med akvarellblyanter. Mønsterpapiret er fra American Traditional Designs og ellers har jeg brukt Bazzill i forskjellige farger. Snøkrystallene er QK pyntet med knapper, den siste
ferdigkjøpt i plast (tror jeg)! Tekststempel fra Kort & Godt!


Takk for at du stakk innom bloggen min! Den ser kanskje litt "trist" og kjedelig ut så langt, ikke mye "pynt" å finne her, men noen kort kommer det da innimellom. Jeg får se om det blir litt farger og "stæsj" på dette andre etterhvert! Jeg setter pris på din kommentar!

Ha en super kveld! Hilsen fra meg....

søndag 7. mars 2010

Hockey-kort med stor suksess!

Ja, det hender jo ikke så ofte at barn blir nesten mer glad for kortet enn gaven de får! Eldstemann var i bursdag igjen i går, og da må jo mamma'n lage kort. Jeg synes det er kjempe gøy å lage kort og bryr meg sjelden når kortet slenges til side i fordel for gaven.

I går opplevet jeg noe helt annet. Bursdagsbarnet er hockey-frelst, derfor dette temaet! Et helt enkelt kort, laget på svært kort tid, men til stor stas! Denne gangen var det viktigere å åpne kortet! Må jo innrømme at dette ikke gjør det mindre gøy å lage kort!


Vel, snart er det vår tur til å holde bursdagsselskap, så nå må jeg få invitasjonene ferdig, de bør deles ut i morgen! Nesten fredig altså! Kanskje jeg legger ut et bilde av de i morgen!

Ha en fortsatt fin søndag!

mandag 1. mars 2010

Week 8 challenge på motivet.com

Har forsøkt meg på et kort til ukens utfordring på motivet.com. Her ser ser dere skissen og i tillegg skal det benyttes et stempel fra motivet.com

Her er kortet jeg har laget. Stempelet heter Dexter on a sled og kommer selvfølgelig fra motivet.com. Jeg har fargelagt med akvarell blyanter og dekortert med effekt snø. Papirene kommer fra BoBunny og American Craft. Snøkrystallene er QK, halvperlene kommer fra Kort & Godt.


Det er utrolig spennende å legge inn første kort til en utfordring som fersk blogger. Spørs om jeg klarer all denne linkingen, det vil tiden vise! Har dere noen gode tips blir jeg glad for det!

Ha en super kveld alle sammen!