søndag 21. november 2010

Årets julekort!

Det har dessverre ikke blitt så mye kortlaging på meg i helgen, men jeg tenkte jeg skulle viser dere årets julekort her i fra.
Ja jeg pleier å lage like kort til jul som vi sender til venner og familie. I år har jeg laget 50 stk.Ettersom at det blir så mange kan de heller ikke bli for avanserte, skal jo ha tid til det også.
Har brukt papirer fra Ladybug and friends, tekststempel fra North Stamps og snøstjerner og stempelet innvendig fra Ladybug and friends.
Halvperlene og hjertene kommer fra Kort & Godt, båndet er kjøpt på Bikuben. Alle kanter er svertet med ColorBox Fluid chalk, Chestnut Roan.Sånn ser kortet ut innvendig. Har pyntet med litt mønsterpapir og perler, samt brettet skrivefeltet "dobbelt" for å få bedre plass.På frontens bakside er det plass til å sette inn et bilde av guttene, de skal bare bestilles først!Under kan dere se alle kortene, en god haug. Hadde et mål om å bli ferdig i oktober og det ble jeg! Nå holder jeg på å skrive på de, det tar jo noe tid det også. Har skrevet 30 stk, målet er å bli ferdig før 1.desember.Kreative Krumspring vil se en julehilsen i sin utfordring KK 5. Her kommer mitt bidrag til denne utfordringen, hele 50 julehilsener!
Takk igjen for at nettopp du stakk innom her og takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen!
Ha en fin ny vinteruke!Her har det snødd nesten hele helgen!

2 kommentarer:

 1. WOW - blir helt stum her jeg sitter jeg, over den flotte kortbunken din. Skulle ønske jeg hadde vært like produktiv.
  Herlig kort du har laget. Og jeg likte spesielt den måten du har brettet skrivefeltet på.

  Takk for at du deltar hos Kreative Krumspring, og lykke til med julekort-skrivingen.

  SvarSlett
 2. Oh my!
  50 stykker!!!
  Jeg er fornøyd hvis jeg klarer å få lagd 20 (det er liksom målet - og så blir det sikkert 10 hvis jeg er heldig). Kortene dine er flotte! Og at du faktisk skriver på hvert av de gjør meg så glad! Vi får så mange av disse ferdigtrykte julekortene med barnebilder, uten en eneste håndskrevet hilsen, og det er så trist. Julekort skal være personlige - og jeg er helt imponert over den jobben du gjør!

  SvarSlett