fredag 3. september 2010

Se alt det jeg har fått!

Sjekk her da!!!! Så utrolig mye fint jeg har fått nå i august. Var jo så heldig å vinne Gledessprederen for august, og totalt fikk jeg 17 pakker. Nå sitter jeg faktisk her å funderer på hvordan jeg skal oppbevare alt, har jo allerede et stort "lager" med stæsj - det skal nok bli orden på det hele! Tusen, tusen takk til Pauline, Mette, Tine, Bojose, Anne-Britt, Beacorona, Marianne D.B., Sanna, Helene, Hege, Elisabeth, Gro, Kari, Helle, Guro, Turid og Papirskreppa! Jeg er sikker på at jeg skal få mange timer her på hobbyrommet med alt dette!

Ser ikke akkurat ut som at det skal bli manko på godis her nede på en stund heller. Jeg har fått masse deilig sjokolade og andre slikkerier. Nam, nam... har to gutter her som gjerne skulle hatt innholdet i den bollen!

3 kommentarer:

 1. Ja nå har du litt å holde på med :) Så mye fint , kos deg :)
  Ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint. Skal forresten sende deg en liten ekstragave senere :) Som takk for alle dine koselige kommentarer siden første gang vi "pratas". Må bare få summet meg til det :)

  SvarSlett
 3. Oi,oi.. ser ut som du har mye å kose deg med framover ja, både i form av søtsaker og scrappegodt! Nå er jo høsten her, og det kan vel bli muligheter i fleng utover når gråværet melder seg.
  Klem Hege.

  SvarSlett