lørdag 4. september 2010

Dette var vanskelig!!!!!

Ja, dette var skikkelig vanskelig! Er av typen som ikke orker særlig mye rot rundt omkring og liker å ha grei oversikt på det meste, men korktavler og ting på kjøleskapet er helt uaktuelt på mitt kjøkken. Bestemte meg derfor for å lage en litt penere ukeplanlegger som jeg kunne henge opp. I august i fjor, da Joakim skulle begynne på skolen, gikk jeg til innkjøp av en stor ramme på IKEA. Blomstene, bokstavene, bling og Glimmer Minst kjøpte jeg på StempelScrap messen i fjor, kjøpt for å match kjøkkengardinene. Men så ble alt bare liggende......, i laaaaaang, laaaaaang tid! Tror jeg har litt vegring for de store formatene. Kom ikke i gang før etter skolestart i år!

Men her er altså resultatet av lang tenking og planlegging, en ukeplanlegger som jeg synes passer godt på kjøkkenet mitt.
Mønsterpapiret kommer fra Ladybug and Friends, det gjør også de blå blomstene. De hvite blomstene kommer fra Kuttut.com, og de brune fikk jeg fra Guro i en Gledesspreder pakke. Ellers har jeg brukt Glimmer Minst på chipboardbokstavene og hjertene, bling fra Prima, halvperler fra Kort&Godt, sommerfugler fra Marieklipp og borderpuncher fra Marta Stewart.

Selve ukeplanen har jeg laget på pc'n. Den festes med magnet. Kjøpte magnetplater på Panduro som er festet bak mønsterpapiret. Bak chipboardhjertene er det festet små runde magneter.

Hos Scrappekammeret lyder utfordring #13, Kammerpikenes begrensning: "Lag et kort / kreasjon uten stempeltrykk". Her kommer mitt bidrag til denne utfordringen!

Så koselig at du stakk innom her og tok deg tid til å lese og kikke! Blir super gla' om du legger igjen en kommentar også!
Ha en super helg, min begynner nå, jeg har jobbet i dag!

7 kommentarer:

 1. Dette ble jo en kjempefin tavle, her blir det nok "ordning & reda" utover høsten! ;-)
  Ønsker deg en riktig fin og kreativ høst!

  SvarSlett
 2. Kjempefin tavle og nydelig pyntet.
  Ja dette var noe annet enn den gamle korktavla mi. hihi..
  Ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 3. Denne var bare helt nydelig, som "hjerte" (som vi kaller det i barnehagen jeg jobber i) og den var så flott at jeg vil kalle den pynt også.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig gratulasjon på dagen min:)

  Den tavlen her var bare utrolig flott.
  Du er bra kreativ:) Klem

  SvarSlett
 5. Denne var jammen flott Mona :-) Kjempeflott og ikke minst, kreativ. Nydelig blomsterpynt, og masse koselige dealjer. Herlige sommerfugler!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret.
  Klem Guro

  SvarSlett
 6. Så utrolig flott! Likte så godt at det er så mye "luft" rundt motivet! Kjempelekre farger også :o)

  Klem fra Beate

  SvarSlett
 7. Den var jo bare kjempe flott! En fantastisk ide og virkelig noe annet enn korktavle. :)

  SvarSlett