onsdag 6. april 2011

Juhuuu, jeg har vært på kurs!!!

Hei på dere! Lenge siden sist!!!
Uff ja, det er lenge siden jeg la ut noe her på bloggen min! Skulle ønske at døgnet hadde flere timer!
På lørdag var jeg endelig på kurs, hos Kreativ Hobby i Larvik, for å lære å fargelegge med Distress ink. Jeg har lenge hatt lyst til dette, for fargelegging er ikke min sterke side! Det var Carina som holdt kurset og jeg må si at jeg ble inspirert, så jeg håper det kommer litt mer fra meg i nærmeste fremtid!
Jeg har gått til innkjøp av en mengde Distress refiller, nå venter jeg bare på pakke i posten og så blir det øving og øving!Her ser dere de to motivene jeg fargela på kurset. Til å være første gang jeg prøver synes jeg ikke det er så aller verst, men jeg håper selvfølgelig at det blir bedre etter hvert! Vi fikk alle materialene til kortene på kurset, men de ble laget her hjemme, rakk bare fargeleggingen på kurset!Takk for at du stakk innom her hos meg! Jeg håper at det ikke blir lenge til neste gang det kommer noe fra meg!

1 kommentar:

  1. Så moro å se de ferdige kortene! De ble veldig flotte begge to. Synes du har fått det VELDIG bra til med fargelegging :) Kjempe koselig å ha deg på kurs, og velkommen tilbake igjen!

    Carina :)

    SvarSlett