torsdag 26. august 2010

Utfordring # 89 hos Sukkersött, Glitter, knapper og puncher.

Hadde så lyst til å forsøke meg på denne ukens utfordring hos Sukkersött, problemet er bare at det ble litt i siste liten. Lagde kortet i går kveld og da var det mørkt, i dag jobber jeg til kl.18, og blir for sen til å legge det inn. Pleier alltid å ta bilder i dagslys, men nå bøtter det ned ute og er veeeeeldig grått. Håper dere klarer å få et inntykk av kortet allikevel.

Jeg har brukt Bazzill i tre farger, mønsterpapirene kommer fra Imaginice. Motivet er et Forever Friends trykk som jeg har fått av Jannhild, søt ikke sant?!?

Har, som vanlig, fargelagt med akvarellblyantene mine. Pakken har fått et lag med glitterlim. Har brukt Martha Stewart borderpunch og en retropunch. Ellers har jeg brukt halvperler, bånd, en charm og selvfølgelig knapper.

Har tegnet "søm" på blomstene med en brun penn.

Takk igjen for koselig kommentarer! Ha en super dag, alle sammen! Nå løper jeg videre, det er mye som skal rekkes før barnehage, skole og jobb!
Det er mulig jeg legger ut litt bedre bilder etterhvert, men de må da tas i skikkelig dagslys!

søndag 22. august 2010

So cute 12, Ser du Rødt?

Nok en invitasjon til bursdag for elstemann så da må han jo ha med et kort også. Jeg har forsøkt med på en utfordring hos Thats just so cute. De vil se noe med hovedfargen rødt, og rødt er det nok av på mitt kort!

Temaet ble bestemt da jeg fant motivet. Det er et digistamp fra Dustin Pike, synes han var skikkelig tøff. Har fargelagt med akvarell blyanter, som vanlig.
Mønsterpapirene er rester jeg har hatt liggende fra tidligere sjørøverkort, de kommer fra SandyLion. Ellers har jeg brukt noen knappe-brads, broderigarn, charm fra Kuttut.com, en chipboard bokstav med glossy accents og klistremerker fra Panduro.

Dette er innsiden av kortet, med et skrivefelt.

Takk for koselige kommetarer her i bloggen min, blir så glad når jeg ser at noen har vært innom her! Tusen, tusen takk til de som har sendt meg Gledesspreder-pakker også. Jeg har fått masse fint! Lover at det skal komme bilde av det hele når måneden er over!
Ha en fortsatt fin søndagskveld, nå skal jeg se om jeg ikke kommer meg igang med enda et kort! Hvor langt jeg kommer i dag vil jo tiden vise!!!!

onsdag 18. august 2010

Sukkersött, utfordring #88.

Denne uken vil damene hos Sukkersött se kort som IKKE er firkantet, her er mitt bidrag. Ble et stjernekort fra meg, inspiret av stjernene på mønsterpapiret jeg har brukt.
Elstemann skal i bursdag igjen på lørdag, så da "slo jeg to fluer i en smekk".

Jeg har brukt brads fra Queen&Co til å holde kortet sammen slik at det kan "åpnes".
Innvendig har jeg laget et bitte lite skrivefelt. (Det var ikke plass til mer!!)

Mønsterpapiret heter "Stjernestorm blå" og er designet av Vibeke Spigseth.
Stempelet er fra Shorty'n'friends, jeg har fargelagt med akvarellblyanter.

De sorte stjernene og teksten er rub ons fra Doodlebug og DCWV.
Ellers har jeg klippet ut noen stjerner fra mønsterpapiret og tegnet litt med sort penn.


Takk for koselige kommentarer, setter stor pris på om dere legger igjen spor etter dere!!
Ha en fin onsdagskveld!

onsdag 11. august 2010

Extra Cute 11 Grønt lys!

Endelig et kort fra meg, blir lenge mellom hver gang, håper kanskje det blir litt mer tid mot høsten!
Ser i alle fall ut som at jeg skal få en del å jobbe med. Ble jo trukket ut som månedens Gledesspreder i august, og allerede har det kommet fire pakker! Tusen, tusen takk! Masse fint å jobbe med og masse deilig sjokolade! Nam, nam... Ser virkelig ut som at jeg har spennende dager i møte, med pakker i posten rett som det er, og så avslutter jeg det hele med bursdag helt i slutten av måneden. August er virkelig min måned!!

Har laget et kort til utfordring hos Thats just so cute, Extra Cute #11, Grønt Lys, og her er mitt grønne bidrag. Motivet er et free digistamp fra Dustin Pike, der finner dere mange morsomme motiver. Jeg har fargelagt med akvarellblyanter."Kremen" har fått litt Pearl Touch relieffmaling.

Ellers har jeg brukt mønster papir fra My Mind Eye, diverse Bazzill, tekststempel fra Papirgleder.no, knapper fra Panduro, halvperle fra Kort&Godt, symaskinsøm og Glossy Accents på et chipboardtall. Bindersen er en gammel jeg har hatt liggende her en stund, endelig kunne den brukes.Dette er innsiden av kortet med et lite skrivefelt. Under kan dere se kortet når det står!

Takk for alle koselige kommentarer jeg har fått! Setter stor pris på om du legger et spor igjen etter deg her!
Ha en fortsatt fin onsdag kveld!!