søndag 22. august 2010

So cute 12, Ser du Rødt?

Nok en invitasjon til bursdag for elstemann så da må han jo ha med et kort også. Jeg har forsøkt med på en utfordring hos Thats just so cute. De vil se noe med hovedfargen rødt, og rødt er det nok av på mitt kort!

Temaet ble bestemt da jeg fant motivet. Det er et digistamp fra Dustin Pike, synes han var skikkelig tøff. Har fargelagt med akvarell blyanter, som vanlig.
Mønsterpapirene er rester jeg har hatt liggende fra tidligere sjørøverkort, de kommer fra SandyLion. Ellers har jeg brukt noen knappe-brads, broderigarn, charm fra Kuttut.com, en chipboard bokstav med glossy accents og klistremerker fra Panduro.

Dette er innsiden av kortet, med et skrivefelt.

Takk for koselige kommetarer her i bloggen min, blir så glad når jeg ser at noen har vært innom her! Tusen, tusen takk til de som har sendt meg Gledesspreder-pakker også. Jeg har fått masse fint! Lover at det skal komme bilde av det hele når måneden er over!
Ha en fortsatt fin søndagskveld, nå skal jeg se om jeg ikke kommer meg igang med enda et kort! Hvor langt jeg kommer i dag vil jo tiden vise!!!!

6 kommentarer:

 1. Kjempeflott kort, rødt og svar er så flott sammen. Tøft motiv :)
  Ha en fin uke, klem :)

  SvarSlett
 2. Festligkort med et stilig stempel.

  SvarSlett
 3. kanon tøft guttekort altså=) mange kule detaljer

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 4. Knallkult guttekort, Mona!!
  Herlige detaljer!!

  Jeg har ikke fått avgårde noe til deg enda, men dkal se om jeg ikke kan få fingeren ut!! Jeg har sviktet de siste gangene...bare utsetter det og utsetter det... Skal skjerpe meg!!

  Håper du har det bra!! Bare å ringe en dag hvis du vil!

  Klemmer og ha en strålende mandag!!
  Jannhild

  SvarSlett
 5. Ett fräckt killkort!! och vad bra du är på detta med lager på lager finns några riktiga godbitar i inläggen under blå och grönt.
  Ha det bra!

  SvarSlett
 6. Nå er pakken fra meg straks i posten (i morgen). Så du får bare tilgi at jeg er sen :) Ha en fin uke.

  SvarSlett