søndag 25. juli 2010

So cute 11!

Hei igjen, alle sammen! Ja det blir dessverre en stund mellom hver gang det kommer noe nytt fra meg, skulle ønske døgnet var dobbelt så langt og at søvn var unødvendig!!!!

Vel, jeg har da fått laget et kort, inspirert av skisseutfordring #11 hos That's just so cute. En kjempefin skisse, synes jeg! Hadde utrolig mange ideer i hodet, men dessverre blir ikke resultatet alltid slik man tenker seg på forhånd, merker godt at det er lenge mellom hver gang jeg sitter her på rommet mitt og koser meg.Jeg har brukt Bazzill, mønsterpapir fra Papirdesign, en gammel bokside og bilde funnet på nettet. Tekststempelet kommer fra Papirgleder.no, sommerfuglen fra Marie Klipp, halvperle fra Kort & Godt. Eller har jeg brukt litt tyll, bånd, knapper, glitterlim, bling fra Prima og kantskraperen min fra Making Memories.
Takk for en fin utfordring! Synes faktisk skissen var så fin at jeg har laget enda et kort nå i kveld/natt, i en helt annen sjanger. Må vente med å legg det ut til i morgen, blir så dårlige bilder nå som det er mørkt! Jeg setter pris på om du vil legge igjen en kommentar! Vi "sees" igjen om ikke så lenge!

2 kommentarer:

  1. et aldeles nydelig kort i flotte farger, jeg er utrolig svak for disse vintage bildene=)

    takk for ditt bidrag=)

    SvarSlett
  2. Nydelig kort, Mette. Lekkert med tyll, knapper og bling.
    klem :)

    SvarSlett