søndag 25. juli 2010

Kort nr.2 til So cute 11!

Skrev jo i natt at jeg hadde laget enda et kort til denne skisseutfordringen, og her kommer det.
Hadde planer om å legge det ut litt tidligere i dag, men vi har vært på blåbærtur og funnet masse bær. Blått i blått over alt! Tror guttene hadde ønske om pannekaker, is og blåbær til dessert, vi får se hva det blir til!
Her ser dere i alle fall kortet som jeg laget i går kveld/natt. Synes at skissen i utfordring #11 hos That's just so cute var kjempe fin! Dere kan se skissen i forrige innlegg! Jeg har brukt Bazzill i tre varianter. Alt av mønsterpapir er rester jeg har hatt liggende. Motivet er et digistamp fra Bugaboostamps.com, det heter BeachM swim. Sjekk den siden, jeg synes de har mange fine motiver.Motivet er fargelagt med akvarellblyanter, ballen har fått litt Glossy Accents. Ellers har jeg "malt" med bobleplast og brukt symaskinen. Panelene er festet med 3d-puter og stiftemaskin. Bokstavene er rub-ons fra Making Memories, de er festet på Bazzill som igjen er festet med små 3d-puter. Knappene er også fra Bazzill, den røde en "rest". Takk for koselige kommentarer, det setter jeg veldig stor pris på! Nå er det snart middagstid og så får jeg se hva kvelden bringer, kanskje jeg kommer igang med et kort til i dag!
Ha en fortsatt super søndag!

2 kommentarer:

 1. Hei Mona
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min !!
  Du har mye lekkert i din blogg.Kortet under her er så flott og behagelig,og dette kortet er et spenstig kort :-)
  Koselig hobby vi har !
  Ønsker deg velkommen tilbake samtidig som jeg ønsker deg ei kreativ ny uke

  -Helle-

  SvarSlett
 2. Så stilig kort du har laget :) Heldige dere som har blåbærblåe tuer allerede. Her i nord må vi nok vente til august, hvis det blir bær i høst etter den våte og kalde sommeren. I kveld er det 20 varmegrader enda :)

  SvarSlett