søndag 31. mars 2013

God påske!

God påske og god søndag morgen!
Her er det strålende sol i dag, utrolig deilig! Får følelse av vår selv om det fortsatt ligger over en halv meter snø ute og det er minusgrader om natten!
Har vært oppe i mange timer allerede. Alle de huslige syslene er unnagjort og selv om det er sol er planen å tilbringe hele dagen her nede på hobbyrommet! Guttene har reist i slalåmbakken og jeg regner ikke med å se dem før sent i kveld! Da er det viktig å utnytte de timene man har til rådighet helt for seg selv!
Har pyntet et par sjokolader som jeg ga bort til to kolleger på onsdag.
Ideen til disse fant jeg hos Julia. Kan vel egentlig kalle det for en kopi! Synes den hun hadde laget var så utrolig fin og så var de ganske enkle å lage!  
Papiret jeg har brukt kommer fra Papirdesign, det gjør også klistremerkebokstaven . Snurreblomst og perle fra Kort & Godt. Ellers blomster og bånd fra restekassen. Perlehønefjær og brads kjøpt på Panduro.
Henger meg på utfordring # 6 Easter hos Cards for men.

Ønsker dere alle en super 1.påskedag!

4 kommentarer:

 1. Gorgeous wrapping love the papers and your embellishments. Thanks for joining us at CFM, good luck with the challenge. hugs Shirleyxxxx

  SvarSlett
 2. Kjempe fine disse :) Og så hyggelig å kunne glede noen med sjokolade :) Klem Rita

  SvarSlett
 3. Stilige sjokoladekort og så kjekke å gi bort, klem bente:)

  SvarSlett
 4. Så koselig at du ble inspirert! Det er bare hyggelig! Dine gaver ble fine og regner med dine mottagere også ble glade. Hyggelig å glede noen med en slik. Kanskje vi må lage noen vårgaver etterhvert :-)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett