søndag 2. desember 2012

Årets julekort!


Vi skriver 2.desember, årets julekort er ferdig produsert og skrevet, deilig!
Ja i år, som alle andre år, har jeg laget like kort som vi sender til venner og kjente. Ettersom det blir så mange, i alt 45 stk velger jeg å gjøre det på den måten akkurat til jul, mangler dessverre fantasi og kreativitet til å lage 45 forskjellige!
I år falt valget på posekort. Posene kjøpte jeg på Staples. Mønsterpapiret kommer fra Bildmålarna, liker det kjempegodt. Treet er en dies fra Marianne design, dekorert med masse glitterlim og små strasperler kjøpt på Bikuben. Hjertet er rød frakkeull, kjøpt på Stoff & Stil, stanset ut med dies fra Tim Holtz. Tekststempler fra Kort & Godt og Papirgleder. Ellers hampetråd, halvperler og en snøkrystall i metall kjøpt i en lokal hobbybutikk. Snøkrystallen og kanten på posen er stanset ut med puncher fra MS.
På baksiden har jeg festet et bånd kjøpt på Stoff & Stil.
Her ser dere alle kortene! Nå mangler jeg bare å lime inn et bilde av guttene i en innvendig tag, før kortene skal puttes i en cellofankonvolutt og adresseres til venner og kjente!
Var en snarvisitt innom Bikuben i går også. Skal lage en liten julehilsen til lærerne på skolen, samt noen kort til noen som jeg ønsker å sende en liten hilsen til! Skal nok legge ut bilder når jeg kommer så langt!

Henger meg på utfordring # 22 hos Scrap'a'Long med jule kortene mine. Temaet der er jul!

Ha en fortsatt fin 1.advent, jeg fortsetter produksjonen her på hobbyrommet!


2 kommentarer:

 1. Så flotte kort og så Mange.Jammen er du flink som klarer å lage så mange like:)
  klem bente:)

  SvarSlett
 2. Lekre julekort, Mona!! Flinke deg altså!!
  Jeg har ikke laget mer enn to, og de jeg laget i fjor, fikk jeg aldri i postkassen...skammer meg!! Blir vel sånn i år også... Lysten er ikke på topp for tiden, og tiden strekker ikke til lenger.

  Klem og håper du har det veldig bra!!
  Jannhild

  SvarSlett