søndag 22. januar 2012

Kort i rosa og grønt!

Hei igjen! Leeeeeeenge siden sist! Uff ja, det har vært dårlig med blogging de siste månedene, men dere skal vite at jeg følger med mange av dere hver eneste dag allikevel. Har ikke vært totalt fraværende fra kortlagingen, ble da ca. 30 julekort og noen dekorerte glass før jul. Skjer så mye hele tiden, så jeg rekker dessverre ikke over alt!I går fikk jeg endelig ryddet litt her på hobbyrommet mitt, (men ser at det bør ryddes igjen nå), guttenes kusine blir 5år på tirsdag og vi skal i bursdag i dag.Synes det er veldig greit å henge meg på noen utfordringer, sånn for å komme igang igjen, og det har jeg gjort nå også. Nordsalten hobbyklubb har en skisse i sin utfordring #46. Papirdokkene vil se "Noe gammelt og noe Nytt" i sin utfordring #19. Av gammelt har jeg brukt et mønsterpapir som er et av de første jeg noen gang kjøpte i 2006 eller noe sånnt. Det grønnet båndet er nytt, fikk det av Papirskreppa sammen med julekortet. Tusen takk! Kort ò Mania vil se noe som er "Søtt som sukker" i sin utfordreing #55, så jeg forsøker meg der også. Og Color Create Challenge Blog vil se rosa og grønt + egenprodusert blomst i sin utfordring #88.Her kan dere se skissen fra Nordsalten Hobbyklubb.Takk for at du tok deg tid til en titt, det var koselig! Blir veldig glad for en kommentar! Håper at det kommer noe mer fra meg her snart, må i alle fall komme igang med noen invitasjoner til minstemanns 6års dag. Ha en strålende søndag!

10 kommentarer:

 1. Fiint bursdagskort!!
  Det går i rykk og napp med scrapping og kortlaging som med andre ting.. kjekt å se noe fra deg igjen, håper det ikke går riktig like lenge til neste gang. ;-)

  Ønsker deg gode og kreative dager framover! :-)

  SvarSlett
 2. Så fint kort i søte fager :)
  klem

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort, Mona. Har ventet lenge på å se noe nytt i bloggen din. Fint å se at du fikk brukt noe av det jeg sendte :) Og takk tilbake deg for julekort og det andre du sendte. Tusen takk for at du deltar i utfordringen hos NSHK.

  SvarSlett
 4. Kjempesøtt kort! Likte veldig godt den selvlagde blomsten. Takk for at du deltar hos Nordsalten Hobbyklubb!
  ~Karen Elise~

  SvarSlett
 5. Kjempesøtt kort, enkelt og stilrent i søte farger :)

  Takk for at du scrapper med Papirdokkene

  SvarSlett
 6. Tilda er kjempesøt....
  Takk for at du deltar hos Papirdokkene, lykke til!
  Angell

  SvarSlett
 7. Så flott og søtt! Herlig den blomsten. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -Wenche

  SvarSlett
 8. This is such a sweet card using our colours. Thanks for playing along with Colour Create this fortnight!

  SvarSlett
 9. Så fint. Tak fordi du deltager hos Kort O mania

  SvarSlett
 10. riktig nyyyydelig og søtt kort, helt nydelige farger sammen! :D
  takk for at du deltok på vår utfordring 55 hos kort o mania!
  klem fra linda s l

  SvarSlett