mandag 25. oktober 2010

Kort til en mann!

Kompanjongen til samboer'n min blir 40år på onsdag, her er kortet han skal få!
Har i grunnen planlagt at det måtte bli et motorsykkelkort i lang tid, motorsykkelcharmen fra Kuttut.com ble kjøpt tidlig i fjor vinter eller i vår.

Motorsykkelen på bildet er identisk til en han har hatt selv, så jeg tenkte det kunne passe. Bildet fant jeg på nettet.
Ellers har jeg brukt Bazzill i sort og orange. Mønsterpapir fra Prima + en ukjent. Bokstavklistremerker og "skruer" fra Making Memories. "Metallrammen" er fra en bukse til en av guttene.

På innsiden har jeg laget en lomme til et gavekort + et skrivefelt. Enkelt og greit!
Henger meg på utfordring #98 hos Sukkersött med dette kortet. De vil ha Herrekort med metallpynt.
Takk for at du stakk innom her hos meg!

søndag 17. oktober 2010

Et livstegn fra meg....

Blir lenge mellom hver gang det kommer noe nytt her hos meg for tiden, ser det er to uker siden sist jeg la ut et kort.
Men jeg lever altså, og jeg lager kort - hele tiden - selvom det kanskje ikke ser sånn ut! Har bestemt meg for å bli ferdig med julekortproduksjonen før 1.november i år, orker bare ikke det stresset i begynnelsen av desember. I fjor laget jeg 80 julekort, har trappet ned til 50 i år, men det tar tid allikevel. Jeg er godt innenfor "tidskjemaet", så jeg håper jeg når målet!
Ser at det er mange spennende utfordringer rundt omkring om dagen også, men det får heller vente. Kanskje jeg kan henge meg på noen i november og desember, har jo en del planer om andre ting som skal bli ferdig før jul også!

Vel, i dag har minstemann vært i bursdag, så sent i går kveld / natt ble dette kortet til.
Hadde egentlig andre planer for det før jeg satt igang, men resultetet blir jo ikke alltid sånn man hadde tenkt!

Har brukt rød og blå Bazzill. Mønsterpapir fra Making Memories og en Freebie jeg tror kommer fra Dustin Pike.

Har fargelagt med akvarellblyanter, brukt litt Glossy Accents og "malt" med bobleplast. Tekststempelet er fra Papirgleder.no, har embosset med hvitt. Tallet er skjært ut med Silhouetten.

Jeg blir glad om du legger igjen et spor etter deg! Tusen takk for fine kommentarer som jeg har fått tidligere!
Kanskje kommer det noe mer fra meg før julekortene er ferdig, kanskje ikke!!!! Ha en fortsatt fin søndag og en ny super uke! Jeg må tilbake til julekortene.....!!!!

søndag 3. oktober 2010

Bursdag igjen......!

Ja i dag er Joakim i bursdag, for andre gang denne helgen! Har derfor laget et enkelt kort, på bestilling fra Joakim. Var egentlig i ganske dårlig form i går og hadde heller ingen gode ideer på hva jeg skulle lage. Dessverre var "lageret" med guttekort brukt opp tidligere. Guttene mine digger Lego og det er som oftest det de vil gi bort i gaver også, hvis ikke bursdagsbarnet har ønsket noe spesielt da! Bildet på kortet er fra en ny Lego-serie som likes svært godt her i huset!

Ellers har jeg brukt Bazzill i tre forskjellige farger og pyntet enkelt for passe til en gutt. Navnet er skrevet med rub-ons, tekststempel fra Kreativ Hobby.


Ellers er jeg godt i gang med den årlige storproduksjonen av julekort, har heldigvis kommet i gang tidligere i år. Var på Bikuben forrige lørdag, der fyllte jeg handlekurven med det jeg trengte til julekortene. Håper å få gjort en del mer nå i høstferien også!
Ønsker dere en fortsatt fin søndag! Vi skal snart på kino for å se "Knerten gifter seg". Gleder meg veldig til det og har to gutter her som har mast om dette lenge. Ute er det perfekt kinovær!!!