søndag 3. oktober 2010

Bursdag igjen......!

Ja i dag er Joakim i bursdag, for andre gang denne helgen! Har derfor laget et enkelt kort, på bestilling fra Joakim. Var egentlig i ganske dårlig form i går og hadde heller ingen gode ideer på hva jeg skulle lage. Dessverre var "lageret" med guttekort brukt opp tidligere. Guttene mine digger Lego og det er som oftest det de vil gi bort i gaver også, hvis ikke bursdagsbarnet har ønsket noe spesielt da! Bildet på kortet er fra en ny Lego-serie som likes svært godt her i huset!

Ellers har jeg brukt Bazzill i tre forskjellige farger og pyntet enkelt for passe til en gutt. Navnet er skrevet med rub-ons, tekststempel fra Kreativ Hobby.


Ellers er jeg godt i gang med den årlige storproduksjonen av julekort, har heldigvis kommet i gang tidligere i år. Var på Bikuben forrige lørdag, der fyllte jeg handlekurven med det jeg trengte til julekortene. Håper å få gjort en del mer nå i høstferien også!
Ønsker dere en fortsatt fin søndag! Vi skal snart på kino for å se "Knerten gifter seg". Gleder meg veldig til det og har to gutter her som har mast om dette lenge. Ute er det perfekt kinovær!!!

3 kommentarer:

  1. Så fint kort du har laget. Enkelt og nydelig fargesammensetning. Har også tenkt å se "Knerten gifter seg". Ha en fin uke, min venn :)

    SvarSlett
  2. Da har jeg kikket litt i bloggen din !!:) Så masse flott du lager. Takk for titten :)

    SvarSlett