tirsdag 20. november 2012

Utfordring # 7 hos Scrappin' All Over!

Så har enda en måned gått siden mitt siste blogginnlegg, tiden går fort! Har ikke ligget på "latsiden", mange kort er under produksjon, men dessverre kan ikke disse vises enda!
Dette kortet ble laget sent lørdag kveld/natt og er mitt DT-bidrag til utfordring # 7 hos oss i Scrappin' All over! Vi vil se prosjekter som følger en skisse, samt at du skal inspireres av en julesang. Stikk innom bloggen for å få flere detaljer!
Jeg har latt meg inspirere av sangen "Snømannen Kalle". Tro det eller ei, dette er en julesang, har sjekket både Google og Wikipedia.
Motivet er et stempel fra Penny Black, kjøp på Bikuben for maaaaange år siden, men jeg liker det like godt fortsatt! Sikkert fordi det er enkelt å fargelegge, er amatør på det feltet. Har brukt det til diverse prosjekter til jul og vinter mange ganger!
Mønsterpapiret kommer fra Bildmålarna, det gråe båndt er kjøpt hos Søstrene Grene, sløyfebåndet på Bikuben. Tekststempel og poststempel fra Kort & Godt, snø krystall punch fra MS, de små fra Fiskars.
Den blanke snø krystallen er kjøpt på en lokal hobby butikk.
Sangteksten er skrevet på pc'n.



Her ser dere skissen:
Henger meg på noen utfordringer med dette kortet:

Takk for at du stakk innom her hos meg, alle hyggelige kommentarer settes stor pris på!
Ha en fortsatt fin uke!