onsdag 28. september 2011

Kort i lilla og brunt!

Jeg har laget et kort i lilla og brunt til ei av Joakims små veninner. Gøy å lage noen kort med litt pynt, blir ikke så mye av det på guttekortene.Har brukt restepapir fra Ladybug and friends. Det er egentlig julepapir fra fjorårets julekortproduksjon. Det lilla papiret kommer fra Maja Design. Tekststempler fra Kreativ Hobby og Ladybug and friends, hjørne stempelet kommer også der i fra. Blomster, sommerfugl, hjerter og halvperler fra Kort & godt. Magnolia stempel fargelagt med Distress Ink. refiller.Henger meg på disse utfordringne med dette kortet:
-Kort & Godt: Die Cuts + K&G. (Tag bak motivet, samt at jeg har brukt Spellbinders.)
-Nordsalten Hobbyklubb: Skisse.
-Scrappekammeret: Søm. (Har sydd med symaskin rundt hovedpanelet.)
Takk for at du tok deg tid til å stikke innom hos meg, hyggelig om du legger igjen et spor etter deg!

fredag 23. september 2011

En liten sekk!

Hei igjen! Blir dessverre veldig lite kortlaging på meg om dagen, men noe blir det da innimellom. Håper høsten byr på bedre tider!
Her kan dere se en sekk jeg har laget etter en oppskrift i Ett Trykk. Nabogutten ble 6år den 13.september og dagen feires med fotball-bursdag i morgen.
Ettersom at han nettopp har blitt skolegutt også fant jeg ut at dette kunne passe. Tror minstemann her i huset også synes at det skal bli stas å gi den bort!Har laget et lite kort ved siden av. Dette samt en linjal og et viskelær skal få plass inne i sekken.Bånd og papirer er kjøpt på Bikuben i sommer, har bare glemt å notere produsent. Bokstavene er thickers fra American Crafts.Ellers bar jeg brukt noen knapper og charms.Takk for at du tok deg tid til en titt! Jeg blir ekstra glad om du legger igjen noen ord! Ha en fantastisk helg!

Gjestedesigner hos Kort o Mania!

Her er det andre kortet jeg har laget som gjestedesigner hos Kort o Mania nå i september! Bedre sent enn aldri, utfordring #47 ble jo lagt ut forrige uke!
Temaet denne gangen var høst, noe som jeg synes var litt vanskelig å få til!Papiret kommer fra BasicGrey og blomsten fra Ladybug. Ellers har jeg brukt bånd og blonde, noen halvperler, to brads og metallblader kjøpt på FixIde'.Diktet fant jeg på nettet! Tenkte jeg skulle sende kortet til mormor, som bor på aldershjem, som en oppmuntring i hverdagen! Takk for at du tok deg tid til en titt!

torsdag 1. september 2011

Gjestedesigner hos Kort o Mania!

Hei, så koselig at du stakk innom her hos meg!
Nå i september er jeg så heldig å få være gjestedesigner hos Kort o' mania.
I deres utfordring #46 vil de se bånd. Her ser dere kortet jeg har laget!
Både mønsterpapir og stempel er fra Magnolia. Jeg har fargelagt med Distress ink. refill.Har kuttet en hvit "pakke" med mine nye Spellbinders og satt en stor sløyfe på den. Sommerfuglen er fra Kort & Godt og er embosset med hvitt , farget med rosa stempel og belagt med glitterlim. Har også litt glitterlim på blomstene og motivet! Synes dessverre ikke så godt på bildet!Her ser dere baksiden av kortet. Samme mønsterpapir og jeg har sydd med symaskinen her også!Takk for at du tok tid til å stikke innom her! Legg gjerne igjen et spor etter deg, da blir jeg glad!