lørdag 15. januar 2011

Skisse og monokromatiske farger!

Jeg har kombinert to utfordringer og laget dette kortet. Trykkpressa vil se monokromatiske farger og Sketchy Colors har en skisse i sin utfordring. Her ser dere mitt resultat av denne kombinasjonen. Dessverre er det litt vanskelig å ta bilder om dagen. Er jo mørkt når jeg kommer hjem, tok derfor med meg kortet på jobben i dag, men i dag her været vært grått. Dessverre er ikke butikklys særlig bra heller!Jeg har brukt mønsterpapir fra Ladybug and friends og Bazzill i hvitt og lilla. Trykket har jeg fått i en Gledesspreder pakke og jeg har fargelagt med akvarell blyanter og glitterlim.Jeg fant noen visdmsord på nettet og har brukt dette inne i kortet, det lyder følgende:
Teller du år blir livet kort,
teller du dager, går livet fort,
teller du timer, varer livet en stund,
men lengst varer livet
om du nyter hvert sekund.
Ellers har jeg brukt metallpynt fra Kuttut.com (tror jeg!), bling, bånd, halvperler fra Kort&Godt og symaskinsøm.Takk for at du stakk innom her hos meg! Legg gjerne igjen et spor etter deg, da blir jeg gla'!
Ha en super lørdagskveld!

mandag 10. januar 2011

Vinterkort i rosa!

Nordsalten Hobbyklubb vil ha vinterkort i sin utfordring #21. Jeg har laget et i rosa! Trykket hadde jeg fargelagt før jul, så jeg tenkte et var greit å bruke det.Vi har en niese som blir fire år nå i januar, tenkte det kunne passe med en rosa snømann!
Her ser dere innsiden av kortet med skrivefelt!Har brukt Bazzill og diverse restepapirer. Motivet er fra Penny Black, tekststmpelet fra Scramagasinet. Jeg har kuttet snøkrystaller med Silhouetten og QK.Takk for titten! Legg gjerne igjen et spor etter deg, da blir jeg gla'!

Et lommebok-kort!

Endelig litt kortlaging på meg igjen i helgen. To kort ble det!
Her er det ene! "Svigerfar" (ja, jeg er IKKE gift!!!) har bursdag på fredag og hva gir man til en mann på 66år som har alt og litt til?? Ikke vet jeg, derfor blir det et gavekort i denne "lommeboken". Oppskriften har jeg funnet på Kreativesider.no, det er Tine som har laget den!Jeg har brukt Bazzill, mønsterpapir fra Making Memories og tekststempel fra Kreativ hobby og Ladybug and friends!
Takk for at du ser! Ha en fin mandagskveld!

fredag 7. januar 2011

Godt nytt år - fra kaos til kos!!!

Hei på dere!
Ja nå begynner det å bli en laaaaaaang stund siden jeg viste noe her i bloggen min, men for å si det sånn, "Jeg har IKKE vært arbeidsledig!"Jeg har fri i dag og ute er det deilig sol og masse nysnø! Over ser dere et bilde tatt fra terrassedøren nå nettopp! Har holdt på med litt huslige sysler i dag, det må også gjøres, men satser på en skitur eller en tur i akebakken i morgen! Skal visst snø hele helgen!
Selvom jeg ikke har lagt ut noe her på bloggen min på en lang stund, vil det ikke si at jeg ikke har gjort noe! Etter endt julekortproduksjon, 50stk, har jeg laget ni melkesjokoladekort, pyntet fire lys, dekorert to esker og laget noen merkelapper til gaver. Dessverre var kameraet mitt ute av drift før jul, derfor ingen bilder. Heldigvis kom et nytt kamera i hus på julaften og under kan dere se det komplette kaos, mitt hobbyrom etter diverse kreativekrumspring og gaveinnpakking.
Sånn har rommet stått urørt hele romjulen. Jeg bare hater rot og har ikke orket å se på det! Nå denne uken har jeg endelig ryddet og er klar for nye utfoldelser. Fikk ny symaskin til jul også, den jeg hadde var 18 år gammel, kjøpt for konfirmasjonspenger, og hadde begynt å "krangle" litt. Skal ikke se bort i fra at det blir enda mer symaskinsøm på prosjektene fremover! Jeg har enda ikke kommet i gang med kortlagingen, kanskje i kveld, men er i alle fall i gang med planleggingen av diverse prosjekter for januar. Vi har fem bursdager i nær familie innen en måned nå, en av de er min minstemann. Han blir fem år i februar og invitasjoner skal lages. Mønsterpapir og stempelmotiv er bestilt, regner med at det er på vei i posten!
Ønsker dere alle et riktig god nytt kreativt år og en super helg!