tirsdag 27. juli 2010

Sketchy Colors #31

Hei igjen! Nå har jeg forsøkt med på utfordring #31 hos Sketchy Colors, en spennende utfordring med flere oppgaver.
Oppgaven lyder som følger:
*Vi vil se et kort i fargene turkis, lime og litt rosa.
*Maya har laget en flott skisse vi vil du skal følge, OG
*Vi vil se en skjult hilsen/tekst på kortet ditt.
Over ser dere skissen, og kortet som jeg har laget. Under kan dere se tagen med plass til en hilsen på baksiden. Den har jeg skjult bak motivet.
Jeg har brukt diverse Bazzill, og turkis mønsterpapir fra restekassen. Motivet er et gammelt Magnolia stempel, fargelagt med akvarell blyanter, vingene er påført glitterlim. Stempelet i hjørnet er embosset med hvitt og kommer fra papirgleder.no
Ellers har jeg brukt bordrepuncher fra Martha Stewart, diverse blomster, halvperler fra Kort & Godt i flere farger, perlebånd fra Kuttut.com, en charm, bånd, 3d-puter og symaskinsøm.Dette er baksiden på kortet. Ovalene er "innmaten" fra scallopovalene på forsiden. Har kuttet de med Silhouetten i mangel på andre stansemaskiner. Så hyggelig at du stakk innom her hos meg! Legg gjerne igjen et spor etter deg!

søndag 25. juli 2010

Kort nr.2 til So cute 11!

Skrev jo i natt at jeg hadde laget enda et kort til denne skisseutfordringen, og her kommer det.
Hadde planer om å legge det ut litt tidligere i dag, men vi har vært på blåbærtur og funnet masse bær. Blått i blått over alt! Tror guttene hadde ønske om pannekaker, is og blåbær til dessert, vi får se hva det blir til!
Her ser dere i alle fall kortet som jeg laget i går kveld/natt. Synes at skissen i utfordring #11 hos That's just so cute var kjempe fin! Dere kan se skissen i forrige innlegg! Jeg har brukt Bazzill i tre varianter. Alt av mønsterpapir er rester jeg har hatt liggende. Motivet er et digistamp fra Bugaboostamps.com, det heter BeachM swim. Sjekk den siden, jeg synes de har mange fine motiver.Motivet er fargelagt med akvarellblyanter, ballen har fått litt Glossy Accents. Ellers har jeg "malt" med bobleplast og brukt symaskinen. Panelene er festet med 3d-puter og stiftemaskin. Bokstavene er rub-ons fra Making Memories, de er festet på Bazzill som igjen er festet med små 3d-puter. Knappene er også fra Bazzill, den røde en "rest". Takk for koselige kommentarer, det setter jeg veldig stor pris på! Nå er det snart middagstid og så får jeg se hva kvelden bringer, kanskje jeg kommer igang med et kort til i dag!
Ha en fortsatt super søndag!

So cute 11!

Hei igjen, alle sammen! Ja det blir dessverre en stund mellom hver gang det kommer noe nytt fra meg, skulle ønske døgnet var dobbelt så langt og at søvn var unødvendig!!!!

Vel, jeg har da fått laget et kort, inspirert av skisseutfordring #11 hos That's just so cute. En kjempefin skisse, synes jeg! Hadde utrolig mange ideer i hodet, men dessverre blir ikke resultatet alltid slik man tenker seg på forhånd, merker godt at det er lenge mellom hver gang jeg sitter her på rommet mitt og koser meg.Jeg har brukt Bazzill, mønsterpapir fra Papirdesign, en gammel bokside og bilde funnet på nettet. Tekststempelet kommer fra Papirgleder.no, sommerfuglen fra Marie Klipp, halvperle fra Kort & Godt. Eller har jeg brukt litt tyll, bånd, knapper, glitterlim, bling fra Prima og kantskraperen min fra Making Memories.
Takk for en fin utfordring! Synes faktisk skissen var så fin at jeg har laget enda et kort nå i kveld/natt, i en helt annen sjanger. Må vente med å legg det ut til i morgen, blir så dårlige bilder nå som det er mørkt! Jeg setter pris på om du vil legge igjen en kommentar! Vi "sees" igjen om ikke så lenge!

onsdag 7. juli 2010

Utfordring #11 hos Scrappekammeret

Jeg har forsøkt meg på den siste utfordringen hos Scrappekammeret, en skisse denne gangen. Her ser dere skissen, en skisse helt etter min smak! Enkel og stram!Motivet er et Forever Friends trykk, fått av Jannhild for leeeeeeeeenge siden! Synes de bamsene bare er sååååå søte! Fargelagt med akvarell blyanter, som vanlig!!!Jeg har brukt 3d-puter for å få litt dybde på det hele!

Ellers har jeg brukt Bazzill i forskjellige farger, halvperler, mønster papir fra My Mind Eyes og Pizzazzill. (Bazzill med trykk.)Har laget en liten miniatyr av skissen på baksiden av kortet også. Halvperlene er erstattet med bling!Takk igjen for at du stakk innom her hos meg! Og takk for en fin utfordring fra Scrappekammeret!

tirsdag 6. juli 2010

God sommer!

Så var det endelig tid til litt kortlaging igjen. Holder egentlig på å male ute, men fortet meg å male både i går og i dag, så da ble det heldigvis litt tid igjen til en tur på hobbyrommet. (Malingen må jo tørke mellom hvert strøk også, ikke sant!!??) Jeg har laget dette kortet som et bidrag til utfordring #10 hos Nordsalten hobbyklubb. Temaet er frukt og bær! Kortet er i 13x13, greit å få brukt opp litt rester også!Stempelmotivet kommer fra "Maries verksted", jeg har fargelagt med akvarellblyanter. "Kålormen" har fått litt glitterlim på seg! Tekststempel fra Kort & Godt. Jeg har brukt hvit og rosa Bazzill, rødt mønsterpapir fra BasicGrey. Rosa og rødt sammen er ikke noe jeg bruker ofte men synes at det passet her! Blomstene har også fått litt glitterlim. Jordbær-charmen er egentlig i messing. Den embosset jeg med hvitt og dekket med litt rosa stempelsverte.Takk for at du stakk innom for å se på det jeg lager! Blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg, og takker så mye for alle kommentarene jeg får!

Ha en super sommerkveld! Her er det strålende sol, men jeg tror allikevel at jeg blir noen timer til her på hobbyrommet mitt!